Categories
Uncategorized

Mus eller ingen mus

Efterhånden bliver bærbare computere mere og mere populære. Det er vel efterhånden ganske få, helt almindelige computer brugere, som vælger at købe en stationær. De fleste vil nok altid kunne få en årsag til, at de har brug for en computer, som de kan have med på farten.

I forhold til de stationære computere, er det med en bærbar dog ikke længere en naturlighed at man skal have en mus til sin computer. De fleste bærbare er udstyret med en touchpad, og det er ikke alle som føler at det er nødvendigt at have en ekstern mus tilsluttet.

Alt dette betyder selvfølgelig en ændring i hvordan brugerne i dag benytter deres computere. Men, dette er selvfølgelig set på den brede brugergruppe, forbrugere som de er flest. Der vil altid være grupper af brugere, som vil prioritere at bruge en mus til deres daglige computer rutiner. Det kan eksempelvis være folk som spiller meget, som har glæde af at kunne orientere sig i spillet på en mus, fremfor på at skulle navigere rundt med touchpad.

Det er nok i sidste ende et spørgsmål om temperament og behov. Men der er ingen tvivl om, at musen er gået fra at være lige så vigtig som en skærm, til i dag at være gledet lidt i baggrunden for de fleste brugere.

1113419_92391646