Categories
Uncategorized

Fremtidens spil

Hvor end man ser i disse dage, vil skolebordene, kontorbordene og arbejdsbordene være fyldte med metalkasse med et lille lysene æble på låget. Apple har virkelig gjort indtog på markedet for bærbare computere.

Men et sted, hvor Mac står i skyggen i forhold til PC, er især når det kommer til spil. Udvalget af spiltitler er simpelthen bare større til PC end til Mac, der findes selvfølgelig forskellige tricks, så man kan afvikle PC spil så sin Mac, men som hovedregel må vi vel dog kunne drage den konklusion, at man ikke køber en Mac fordi man ønsker at afvikle PC programmer.

Hvor bringer det så fremtidens spil hen? Mit bud er at vi i højere grad, skal til at forstå, at spil skal spilles på konsoller. I den seneste tid, og den nærmeste fremtid vil vi komme til at høre meget mere om den næste generation af henholdsvis Xbox og Playstation. Grafikken bliver bedre og bedre, og samtidig ser man at de forsøger at inddrage hele stuen i spillene. Samtidig ser man også, at konsollerne bliver mere og mere sociale, og indbyder til at man inddrager sine venner i sit spilunivers.

På den vis kan man sige, at konsollen i sig selv, bliver mere et stand-alone produkt, hvor man kan have hele sit spil-liv samlet på en maskine, uden at skulle inddrage sin computer også. Fremtidens spil skal helt sikkert spilles på konsoller.

590031_61414194