Categories
Uncategorized

Domæneregistrering

Jeg har længe gået og overvejet at lave mig en hjemmeside. Jeg synes dog det kan være svært at komme i gang med, hvis ikke man helt ved hvad temaet skal være.
Nu har jeg dog fundet ud af, at den skal handle om teknik, elektronik, gadgets, spil. I det hele taget elektroniske ting.

Det er selvfølgelig også denne interesse, som gør at jeg godt kunne tænke mig at lave min egen hjemmeside. Nemlig, at jeg ikke ved så meget om hvordan man gør, men at jeg tror på at øvelse gør mester.
Jeg skal i den forbindelse finde et sted til domæneregistrering. Jeg må indrømme, at her er internettet godt nok en jungle. Jeg har efterhånden været en hel del steder igennem, men jeg tror måske efterhånden jeg har fundet et godt bud på et sted, nemlig unitspeed. Som virker til at tilbyde en ret seriøs service, som er lige det jeg leder efter.
Jeg er klar over at der er mange andre muligheder. Men, jeg kender ikke til så mange forskellige udbydere rent praktisk. Man skal selvfølgelig starte et sted, når man opsamler erfaring, og det er dét jeg gør. Jeg skal selvfølgelig nok skrive et nyt indlæg, når siden er klar.

1258691_50996273