Categories
Uncategorized

Computer som service

Jeg tror de fleste computer brugere har lært at man bare vælger software til og fra efterhånden som man har brug for det. Idag kommer meget software som en service, hvor mann betaler et abonnement og derigennem har licens til den software man har brug for.

Hvis man så ikke længere har brug for softwaren, så kan man opsige sit abonnement og på den måde hele tiden tilpasse sine licenser til sit behov.
Men én ting er dog stadig en stor og væsentlig udgift. Det er nemlig når man skal udskifte hardwaren, altså selve computeren. Her skal man betale fuldt beløb i indkøb, og så hænger man ellers på din samme computer indtil man vælger at udskifte den igen.
Men hvorfor ikke bare leje en computer? Det giver en større frihed, så man kan få en computer som er klar til brug, når man har behov for den, og omvendt skille sig af med den, hvis man i en periode ikke har brug for den.

Det ser heldigvis ud til, at den model også er ved at blive en ting når det drejer sig om hardware. Det er ihverfald klart en løsning jeg selv har planer om at benytte mig af i fremtiden.