Categories
Uncategorized

Byens mange områder

Det er ret interessant, at kigge ud over hvordan en by har udviklet sig. De mange forskellige zoner i en samme by, som alle har hver deres særpræg.
De fleste kender naturligvis beboelsesområderne, det er her vi fleste bor. Men der er også områder med butikker, grønne områder, områder med sommerhuse osv.
Endelig har vi også industriområderne. Disse områder kan være kendetegnet ved meget forskelligt byggeri. Men ret karakteristisk vil det næsten altid være, at man kan se industriskorstenene stikker lidt højere op, end den øvrige bebyggelse.
Der kan være mange forskellige årsager til, at der er behov for en industriskorsten, men uanset hvad giver det i hvert fald et karakteristisk udtryk når man kigger udover et industriområde.
Det er de mange forskellige detaljer i de forskellige områder, som gør bymiljøerne interessante at bevæge sig rundt i. For selvom skorstene stikker op, vil man nok også hurtigt kunne se, at de ikke er ens. Det skyldes uden tvivl den teknologisk udvikling, som også sker inden for skorstene. Dermed udvikler vores byer sig hele tiden – både bevidst og ubevidst.

1428079_52461466